Akıştasın: Mubi Seyircileri Hazırsa “Hatıra” Yayında!

Yükleniyor...
svg

Mubi Seyircileri Hazırsa “Hatıra” Yayında!

Ağustos 13, 20241 dk okuma süresi

2012 yılındaki Cannes Film Festivali’nde, “Lucia’dan Sonra” (After Lucia) ile “Belirli Bir Bakış Ödülü”nü kazanan, 2015 yapımı
“Kronik” ve 2021 yapımı “Gün Batımı” filmleriyle de seyircinin dikkatini iyiden iyiye çeken Meksikalı yönetmen Michel Franco’nun merakla beklenen filmi “Hatıra” Mubi’de gösterime girdi. Senaryosunda da Franco’nun imzasının olduğu, başrollerinde Jessica Chastain, Peter Sarsgaard, Brooke Timber’ın yer aldığı film, 80. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışmış, Peter Sarsgaard’a “En İyi Erkek Oyuncu” dalında “Volvi Cup”ı kazandırmıştı.

Brooklyn’de sosyal hizmetler görevlisi olarak çalışan ve hayatı, kızı, işi ve alkol bağımlılığı yüzünden katıldığı toplantılarla geçen Sylvia, kız kardeşinin gaz vermesiyle mezunlar gecesine katılır. Bu buluşmada karşılaştığı Soul’un, Sylvia’yı evine kadar takip etmesiyle baştan aşağı değişen sıradan hayata odaklanan “Hatıra”, beklenmedik olayların yaşanmasıyla  geçmişin tozlu sayfalarını yeniden gün yüzüne çıkarır ve Sylvia’yla Soul’un hayatlarına etki edecek yeni olayları beraberinde getirir.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg