Yükleniyor...
svg

Bu Dizileri Biliyor Muydunuz?

Temmuz 25, 20242 dk okuma süresi

 

Yayın Savaşları sona erdi ve açık bir kazanan var. – Netflix – Tüm bu yayın işini yeniden düşünen şirketler yığınına katılan Apple TV+, artık kimsenin izlemediği şovlara bu kadar çok para harcamayı bırakmaya yemin ediyor. Apple TV+, iTunes’da ücretsiz olarak yayınlandığında U2’nun “Songs of Innocence” şarkısının dinlendiği kadar izleniyor ve kullanılıyor. Bloomberg Apple TV+’ın “bir ayda Netflix’in bir günde ürettiğinden daha az izlenme ürettiğini” bildiriyor.

Apple TV+ en iyi bilimkurgu dizilerine sahip

Bilim kurgu, Apple TV+’ın gerçekten parladığı yerdir. Elbette, Disney+’da “Star Wars” ve “Paramount+’da “Star Trek” var (Prime Video’nun muhtemelen “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri”nde şimdiye kadarki en pahalı TV şovu), ancak Apple TV+’da bir bilimkurgu dizisilerine devasa bütçeler ayırmıştı.

Apple eğlencemiz için para kaybetmeyi göze alabilir

Birçok açıdan, Apple TV+, HBO’nun cesur programlaması ile Netflix’in erken dönem yaratıcı boş çeklerinin bir kombinasyonu olan, son 30 yılın TV evriminin son noktası gibi hissettiriyor. Yayıncı yayına başladığında, tanıdığınız tüm önemli yıldızları çekerek bunu başardı.

Martin Scorsese ve Ridley Scott, “Killers of the Flower Moon” ve “Napoleon”da tutku projeleri yapmak için parayı bulduklarında yayıncıya geçtiler. Oprah ve Steven Spielberg’den Jennifer Aniston, M. Night Shyamalan ve hatta Harrison Ford’a kadar yıldızlar Apple TV+’a girmeyi başardı. Ve kalite orada, “Pachinko” gibi dramalar ve “Ted Lasso” ve “Shrinking” gibi komediler eski usul HBO gibi hissettiren prestijli şovlar sunuyor.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg