Akıştasın: Genç Liderler ve Genç Girişimciler; Yeşil Girişimcilik Zirvesi 2024

Yükleniyor...
svg

Genç Liderler ve Genç Girişimciler; Yeşil Girişimcilik Zirvesi 2024

Eylül 3, 20242 dk okuma süresi

Genç Liderler ve Genç Girişimciler (JCI) Beşiktaş şubesi tarafından düzenlenecek “Yeşil Girişimcilik Zirvesi” girişimcilik dünyasında çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmek, genç girişimcilere ilham vermek ve çevre dostu iş yaklaşımlarını tanıtmak amacıyla 7-8 Eylül’de İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünde girişimcilerle buluşuyor.

Genç aktif vatandaşlardan oluşan ve profesyonel ile kişisel gelişimlerini desteklemek için çeşitli projeler ve etkinlikler düzenleyen Genç Girişimciler ve Genç Liderler derneği (JCI) tarafından düzenlenen ve Apartman No: 26’nın sponsor olduğu “Yeşil Girişimcilik Zirvesi 2024”, 7-8 Eylül tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde gerçekleşecek. İki gün sürecek etkinlik, girişimcilik dünyasında çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmek, genç girişimcilere ilham vermek ve çevre dostu iş yaklaşımlarını tanıtmak amacıyla düzenlenecek. Etkinlikte Apartman No: 26 Kurucusu Elif Şen de “Etkili İş Geliştirme Modelleri” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek.  

 

Sürdürülebilir iş modelleri öne çıkacak 

Zirve boyunca, sürdürülebilir iş modellerine odaklanan çeşitli konuşma ve paneller yer alacak. Etkinlikte, “Sürdürülebilir İş Modellerinde Başarı Hikayeleri”, “Etkili İş Geliştirme Modelleri”, “Dijital Pazarlama ve Finansal Planlama”, “İş Dünyasında Yeşil Dönüşüm”, “Yeşil Girişimciliğin Geleceği”, “Yeşil Ekonomi Paneli”, “Yeşil Ekonomi ve Yapay Zeka Paneli”, “Yeşil Yatırımlar ve Teşvikler” ve “Derneklerin Sürdürülebilir İş Modelleri Üzerindeki Yeri” gibi önemli başlıklar ele alınacak. Yeşil girişimcilik alanında önemli isimlerin katılacağı paneller ve konuşmalar, katılımcılara yeşil ekonominin geleceği hakkında bilgi ve ilham verecek. 

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg