Akıştasın: “Ayvalık Uluslararası Film Festivali 2024: Festival Programı ve Ödül Detayları”

Yükleniyor...
svg

“Ayvalık Uluslararası Film Festivali 2024: Festival Programı ve Ödül Detayları”

Eylül 2, 20241 dk okuma süresi

Seyir Derneği çatısı altında bu yıl 17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Ayvalık Uluslararası Film Festivali” programından haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 77. Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen ve öne çıkan filmlerinden bir seçkinin festival programına alınacağı duyurulmuştu. Son olarak festival kapsamında Mey|Diageo’nun desteğiyle verilen ‘Yeni Bir…’ ödülünün sahibini seçecek kurul da açıklandı.

Herhangi bir yarışmanın düzenlenmediği Ayvalık Uluslararası Film Festivali, yönetmenden oyuncuya, senaristten kurgucuya kamera arkası ya da önünde görev alan ve o yıl içinde gösterdiği başarılarla öne çıkan genç bir sinemacıya ‘Yeni Bir…’ ödülü sunuyor.

Bu yıl üçüncü kez verilecek ödülün seçici kurulunda yönetmen, senarist Belmin Söylemez, kurgucu Ali Aga, yapımcı Anna Maria Aslanoğlu, gazeteci Asu Maro ve oyuncu Nezaket Erden yer alıyor. 75 bin TL değerindeki ödüle layık bulunan sinemacı festivalin 17 Eylül’de Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro’da düzenlenecek açılış gecesinde açıklanacak.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg