Yükleniyor...
svg

Dünya Varmış!

Ağustos 15, 20241 dk okuma süresi

Sinemaseverleri gelecekte bir zamana götürmek için gün sayan “Dünya Varmış” filminin ilk teaser’ı yayınlandı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun, Ece Sükan, Atilla Olgaç, Erkan Can, Suzan Kardeş, Ali Sürmeli, Ezel Akay, Bahtiyar Engin, İskender Altın’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altın Portakal Ödüllü Ali Adnan Özgür’ün oturduğu komedi-fantastik türündeki filmin teaser’ı kısa sürede yoğun ilgi gördü. 22 Kasım’da gösterime girecek olan film, özel tasarım kostümleri, VFX uygulamaları ve merak uyandıran mekânlarıyla seyirciyi distopik bir atmosferle buluşturacak.

Dünyanın sonunu getirecek büyük bir salgından kurtulmak isteyen bir grup seçilmiş insanın, sığındıkları otelde başlarından geçen ilginç olayları komik bir dille konu alan filmde, macera, arkadaşlık ve aşk üçgeninde gelişen olaylar sıra dışı bir anlatımla beyaz perdeye aktarılacak.

Son yılların macera-komedi alanında en fantastik ve özgün konseptlerinden birine sahip olan filmin eğlenceli ve gizemli hikayesi seyircilere keyifli anlar yaşatacak. “Başka bir dünya mümkün mü?” diye soran “Dünya Varmış”, izleyiciler için de farklı bir sinema deneyimi sunacak.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg