Akıştasın: İngiliz Bilim Festivali Londra’ya Geliyor

Yükleniyor...
svg

İngiliz Bilim Festivali Londra’ya Geliyor

Ağustos 12, 20241 dk okuma süresi

İngiliz Bilim Festivali, 2024 için hazırlıklarına devam ediyor. Eski olimpiyatçılar, dünyanın ilk sekiz ayaklı müzik aleti ve zamanda yolculuk yapan ağaçların bulunduğu kaçış odası meydan okuması gibi ilginç etkinlikler Festival’de yer alacak. 11-15 Eylül tarihleri arasında Doğu Londra Üniversitesi’nde ve Stratford’daki diğer mekanlarda gerçekleşecek Festival, bilimi daha erişilebilir ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

Festivalde popüler isimler de yer alacak. Big Manny’nin yönettiği TikTok bilim demolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni, eski olimpiyat sporcuları ve RuPaul’s Drag Race UK yıldızı Cheddar Gorgeous gibi isimler Festival’e renk katacak. Aynı zamanda görsel ve işitsel alanlarda da ilginç etkinlikler bulunacak, ziyaretçiler müziğin görselleştirilmesinden örümcek duyularına kadar birçok farklı konuda keşif yapma fırsatı bulacaklar.

Astronomi, uzay ve dünya dışı yaşam gibi konuların ele alınacağı paneller ve tartışmalar da Festival programında yer alıyor. Ayrıca interaktif etkinlikler ve oyunlar da ziyaretçilere DNA’larının sırlarını çözmekten canlı hayvanlarla etkileşime kadar çeşitli deneyimler sunacak.

İngiliz Bilim Festivali 2024’te katılım tamamen ücretsiz olacak, ancak bazı etkinlikler için önceden rezervasyon yapılması gerekecek. Festival programını inceleyerek bilet alabilir ve ziyaretinizi planlayabilirsiniz.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg