Akıştasın: Kaptan Amerika’nın Yeni Filmi Duyuruldu!

Yükleniyor...
svg

Kaptan Amerika’nın Yeni Filmi Duyuruldu!

Temmuz 30, 20242 dk okuma süresi

 

Şahin ve Kış Askeri, Sam
Disney+

Bugün Marvel Sinematik Evreninde büyük bir değişim var. 2014 yılında serinin Thanos odaklı epik bir finale doğru ilerlediği görülüyordu. Şimdi ise, başka bir yöne doğru ilerleyişte. 2014’te, “Galaksinin Koruyucuları” filmi MCU’yu uzay fantezisi macerasına sokarak tarihi bir döneme işaret etmişti; günümüzde, uzay konsepti neredeyse yok gibi. 2014’te, Robert Downey Jr. Tony Stark olarak Demir Adam’ı canlandırıyordu; şimdi ise… Doktor Doom? İşler garipleşiyor.

Bu yılki San Diego Comic-Con’da, büyük bir RDJ haberinin, on yıl önceki bir şaka ile yaratılan küçük ve komik bir duyuruyu gölgede bıraktığı görüldü. 2014’te, Marvel başkanı Kevin Feige, MCU’nun 3. Aşamasını açıkladığında ve hayranlara “Kaptan Amerika: Yılan Topluluğu” adlı yeni filmi duyurduğunda şaka yapmıştı. Bir muhabirin etkinliğin ortasında bu duyuruyu yaptığı an, seyirciler arasında hayal kırıklığı ve şaşkınlığa sebep olmuştu.

Daha sonra Feige, bu duyurunun bir şaka olduğunu açıkladı ve gerçek filmin adının “Kaptan Amerika: İç Savaş” olduğunu duyurdu. İç Savaş hikayesi, çizgi romanlarda önemli bir olaydı: çoğu hayranın tanıdık olduğu bir dönüm noktasıydı. Geriye dönüp bakıldığında, bu şaka izleyicileri gerçek film hakkında daha da heyecanlandırmak için mükemmel bir yoldu. Beklentileri az önce düşürerek, gerçek haberin çok daha büyük bir etkisi oldu.

Sam Wilson Kaptan Amerika
Marvel çizgi romanları

“Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya” 14 Şubat 2025’te sinemalarda olacak.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg