Akıştasın: Güç Yüzükleri 2. Sezonu İle Geri Dönüyor!

Yükleniyor...
svg

Güç Yüzükleri 2. Sezonu İle Geri Dönüyor!

Temmuz 27, 20241 dk okuma süresi

Hayranlar, kenara çekilin. San Diego Comic-Con bu yıl geri döndü ve Prime Video’nun “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, Orta Dünya’nın fantezi diyarından epik bir aksiyon getiriyor. Dizi, Galadriel, Elrond, Arondir ve Nori gibi ünlü karakterlerin Orta Dünya’daki kötülükle mücadelesini konu alıyor. Fragman, Sauron’un yaramazlıkları, Tom Bombadil’in canlı görüntüsü ve Entwives’in rol alacağına dair ipuçları içeriyor. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz!

2. sezon için yapılan bu pazarlama çalışmaları büyük ilgi uyandırdı ve yeni fragmanın yayınlanmasıyla heyecan doruklara çıktı.

 

‘Güç Yüzükleri’ 2. Sezonu Ağustos’ta BaşlıyorYüzüklerin Efendisi: Güç Yüzüklerinin 2. Sezonu

“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri”nın 2. sezon fragmanı San Diego Comic-Con’da yayınlandı. Dizinin yapımcıları, yeni sezona dair heyecan verici detayları paylaştı. Yeni sezon, Sauron’un geri dönüşünü, tehlikeli yaratıkları ve zorlu düşmanları içeriyor. 29 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video’da başlayacak olan ikinci sezonun resmi özeti de açıklandı.

Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz!

 

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg