Akıştasın: Wolverine Katılmasaydı Ne Olacaktı?

Yükleniyor...
svg

Wolverine Katılmasaydı Ne Olacaktı?

Temmuz 27, 20243 dk okuma süresi

 

“Deadpool” filmlerinin arkasındaki aktör ve yaratıcı güç olan Ryan Reynolds, karakteri en iyi bilen kişi olarak öne çıkıyor. Ancak Hugh Jackman’ın “Deadpool & Wolverine” filmine katılması öncesi, Reynolds ve yönetmen Shawn Levy, üçüncü bir “Deadpool” filmi için değerli bir konsept bulmak üzerine çalışıyordu. Wolverine’in cast’ta olmaması durumunda, hangi hikayeyi anlatacaklardı?

Reynolds daha önce şunu açıklamıştı: film, başlangıçta Deadpool ve Wolverine’ı konu alan “Rashomon tarzı” bir yolculuk filmi olacaktı. Ancak Disney, Fox’u satın aldığında planlar değişti ve bu fikir rafa kaldırıldı. Ancak, bu yılın başlarında Reynolds’un paylaştığına göre, film için farklı yaklaşımlar düşünüldü ve bunlardan biri “10 milyon doların altında bir bütçeye sahip ve farklı bir fikri mülkiyet biçimini kullanarak neredeyse bir Sundance filmi gibiydi.”

Film’in Jeremy Mathai’in Wendy Jacobson’a yönelttiği bir soru, Jackman’ın olmadığı bir “Deadpool 3″ün nasıl görünebileceğine dair terkedilmiş fikirler hakkında bilgi verdi. Adı geçen fikir, önceki sunumlardaki yolculuk temasını düşük bütçeli bir kavramla birleştiriyordu. Jacobson, “Düşünce masasında kesinlikle ‘Dopinder ile Sundance yolculuğu’ filmi vardı,” dedi, böylece aktör Karan Soni’nin canlandırdığı Deadpool’un taksi şoförü karakterine gönderme yapmış oldu. Ancak, düşünülen tek seçenek bu değildi.

Deadpool 3, Thor: Karanlık Dünya’nın İlk Perdesini Yeniden Çekebilirdi

Jacobson, “Ryan’ın bir ara, ilk perdenin sonuna kadar ‘Thor 2’nin kare kare yeniden yapımına dair bir fikri vardı” dedi.

“Thor: Karanlık Dünya”, MCU’nun en kötü filmlerinden biri olarak anıldığı için, Reynolds’un bu fikri eğlenceli bir seçenek olarak değerlendiriliyor. “Deadpool 3” bu şekilde açılsaydı, izleyicilerin karşısında komik bir karışıklık olabilirdi. Ayrıca, final prodükte Deadpool’un Loki rolünde Tom Hiddleston’ın yer aldığı “Thor: Karanlık Dünya” filmlerinden alınan sahnelerin TVA içinde Thor ile yer alması da mümkün olabilir.

Deadpool 3 için Terk Edilmiş Bir Fikir Daha

Jacobson’ın bahsettiği son fikir, “Geleceğe Dönüş II” filmindeki bir replik gibi görünüyor:

“Ünlü MCU sahnelerini alıp, Deadpool’un montaj odasında bırakıldığını görmediğiniz farklı bir açıdan göstereceğimiz silinmiş sahneler çılgınlığı için bir fikir vardı. Yani, her yerdeydi.”

Bu seçenek komik olabilirdi ancak uzun metrajlı bir film boyunca sürdürülmüş olsaydı, esprilerin bayatlayabileceği endişesi vardı. “Deadpool & Wolverine”, MCU hayranlarına bolca cameo sunmanın farklı bir yolunu bulmuş görünüyor.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg