Akıştasın: KAIROS; Üçüncü Sanat Yılını “3” Sergisiyle Kutluyor!

Yükleniyor...
svg

KAIROS; Üçüncü Sanat Yılını “3” Sergisiyle Kutluyor!

Eylül 6, 20241 dk okuma süresi

KAIROS sanat galerisi bu sezonu, üçüncü yılını 14-28 Eylül 2024 tarihleri arasında, galeriyi temsil eden ve yol arkadaşlığı yapan sanatçıları bir araya getiren “3” sergisi ile açıyor. Birçok kültürde, felsefi düşünce ve bilgi sistemi içerisinde önemli bir
rakamsal kavrama tekabül eden “üç”, üçlü birlikler, triadlar ve yapılar, bir bütünün bitirilmiş veya dengeli bir ahenge sahip olduğu anlamına gelir.

Bunun dışında üç sayısı, zaman, uzay ve hareketin bir temsilcisi olarak da anlaşılabilir. Antik Yunan alfabesinde bu rakama karşılık gelen gama sembolü, değişim, dönüşüm ya da evrime denk gelirken genellikle bir şeyin, bir durumdan diğerine dönüşümünü temsil eder.

Bu çok anlamların eşliğinde, geleceğini sanatçılarla birlikte dizayn KAIROS’un “3” sergisi, 14-28 Eylül 2024 tarihleri arasında Salı’dan Cumartesi’ye 12.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Sergide yer alan sanatçılar şöyle: Alptekin Soy, Can Akgümüş, Can İncekara, Ecem Yüksel, Elif Özen, Gamze Yalçın, Gurur Birsin, Gülnihal Yıldız, İbrahim Özsözgün, İlhan Sayın, İrina Lunkova, Kazım Şimşek, Leyli Rashidirauf, Murat Balcı, Onur Hastürk, Sezer Arıcı, Serdar Eğer, Seval Şener, ŞANT, Uğur Güler, Ümmühan Yörük

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg