Akıştasın: Türk Rap’inin Yıldızları ve Yeni Yüzleri “Walk and Flow” Projesinde

Yükleniyor...
svg

Türk Rap’inin Yıldızları ve Yeni Yüzleri “Walk and Flow” Projesinde

Eylül 2, 20242 dk okuma süresi

Walk and Flow," Türk rap sahnesine damgasını vuracak bir proje olarak, birbirinden güçlü isimleri bir araya getiriyor. Albümde ElMusto, Anıl Piyancı, Jeff Redd, Yener Çevik, Decrat, Grogi, Keişan, Cashflow, Knock Out ve Çağrı Sinci gibi rap müziğin önemli figürleri yer alıyor. Bu isimler, projeye kattıkları farklı renklerle  Walk and Flow’u benzersiz kılıyor.

Tanındık sanatçıların yanı sıra no name sanatçılara da yer vererek piyasaya yeni isimler kazandırmayı hedefliyor! ElMusto’nun ‘’Üç Çizgi’’ şarkısındaki keskin sözleri, Anıl Piyancı’nın ‘’Baby’’ şarkısındaki akıcı tarzı, Jeff Redd’in ‘’Sevimsiz’’ şarkısındaki enerjik tınıları ve Yener Çevik’in ‘’Türbülans’’ şarkısındaki sokak ruhunu yansıtan yorumları; projeyi daha da güçlü kılıyor.

Decrat – Dump Money Give Come, Grogi – Kafamızı Yap ve Keişan – Tanımam şarkılarıyla ise özgün stilleriyle albümde fark yaratıyor. Cashflow – Tom&Jery ve Knock Out – Say My Name şarkılarının dinamik enerjileri, Çağrı Sinci – Sokakların Manevi Çocukları şarkısının da güçlü sözleriyle birleşerek; Walk and Flow’u dinleyiciler için unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

Bunun yanı sıra, Yxzsxz, Corc, Dinamit, Siphoo ve Tikopara gibi isimler de projede yer alıyor ve albüme kendi benzersiz katkılarını sunuyorlar.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın3SonuçlarGitsin
3 People voted this article. 3 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg