Akıştasın: Hollywood’un Son Büyük Aktörü “Tom Cruise”

Yükleniyor...
svg

Hollywood’un Son Büyük Aktörü “Tom Cruise”

Ağustos 16, 20242 dk okuma süresi

 

Tom Cruise, dünyanın en büyük film yıldızlarından biridir ve şu anda bunu Netflix’te de kanıtlamaktadır. Oyuncunun Netflix’te en çok izlenen ilk on listesinin içinde iki filmi bulunmaktadır. Her iki film de aynı seriden olan ve Cruise’un Lee Childs karakterini canlandırdığı “Jack Reacher” serisine ait. Bu, Cruise’un popülaritesinin, genel filmografisine göre muhtemelen orta sıralarda yer alan filmlere bile uzandığı bir durumu göstermektedir.

Şu an için 2012 yapımı “Jack Reacher” ve 2016 yapımı “Jack Reacher: Asla Geri Dönme” filmleri Netflix’te en çok izlenen ilk on film listesinde yer almaktadır ve sırasıyla yedinci ve beşinci sıralardadır. Bu durum, “Reacher” adlı TV dizisinde Alan Ritchson ile değiştirilen Cruise’un karakterinin popülaritesini artırmasıyla ilişkilendirilebilir.

Ayrıca, “Asla Geri Dönme” filminin orijinalinden daha fazla ilgi görmesi ilginçtir, çünkü devam filmi, eleştirel olarak daha az başarılı olmasıyla bilinir. Ancak bunun Cruise’un hala gişe rekorları kıran bir yıldız olduğunu kanıtladığını söyleyebiliriz.

Tom Cruise’un yıldız gücü Netflix’e de uzanıyor

Tom Cruise, filmlerinde kitleleri çeken ender film yıldızlarından biridir. “Mission” serisindeki Ethan Hunt rolüyle olduğu kadar, “Top Gun: Maverick” gibi filmlerle de büyük başarılara imza atmıştır.

Sinemalarda başarılı olmayan filmler bile yayınlandıktan sonra genellikle daha fazla ilgi görür. “Never Go Back” gibi filmlere olan ilgi, Netflix gibi platformlarda artmaktadır.

Son yıllarda “Reacher” TV dizisi de serinin popülerliğini artıran bir etken olmuştur. “Jack Reacher” ve “Jack Reacher: Asla Geri Dönme” şu anda Netflix’te izlenebilir.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg