Yükleniyor...
svg

Kediler ve Tarih İç İçe!

Ağustos 1, 20241 dk okuma süresi

Keşke Türkiye’de de olsa diyebileceğimiz türden bi haber!

Şanghay Müzesi, Antik Mısır Eserlerinin Sergisinin Açılışını Kedilerle Kutluyor.

Çin’in Şanghay Müzesi, Halk Meydanı’nda bulunan kamu müzesi, gelecek hafta sergilenecek olan Mısır antikaları sergisini kutlamak için özel bir etkinlik düzenliyor. Geçtiğimiz hafta yapılan duyuruya göre, müze ziyaretçilerinin kedi dostlarını getirmelerine izin verilecek. 13 ay boyunca sürecek olan sergide, Antik Mısır Uygarlığı’na ait 780’den fazla eser sergilenecek. Sergi, Çin’deki en büyük Antik Mısır sanatı sergilerinden biri olacak ve Asya’dan getirilen antik eserleri içerecek.

Bu özel etkinliğin kutlanması amacıyla Şanghay Müzesi, kedi dostu bir program düzenleyecek. Etkinlikler kapsamında, katılımcılar tüylü dostlarıyla fotoğraf çektirebilecekleri “Kedi Tapınağı” etkinliği gibi özel aktivitelere katılabilecekler. Müze yetkilileri, her türlü önlemi alarak kedi sağlığı ve temizliği konusunda hassas davranacaklarını belirtti.

Antik Mısır’ın kedi sevgisini yansıtan bu özel etkinlikler, 18 Temmuz’da ziyarete açılacak sergi boyunca devam edecek. Bu etkinliklere ilişkin detaylı bilgiyi Şanghay Müzesi’nden alabilirsiniz.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın1SonuçlarGitsin
1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yükleniyor...
svg