Akıştasın: Vauxhall Park’ta Bir Köy Var!

Yükleniyor...
svg

Vauxhall Park’ta Bir Köy Var!

Temmuz 16, 20243 dk okuma süresi

Vauxhall Park’ta bir model köy bulunuyor, ancak bunu bilen çok az kişi var.

Doğrusunu söylemek gerekirse, buna köy demek biraz abartılı olur ama yine de insanı eğlendiriyor.

Her biri 1 metreden büyük olmayan bir alanda çiçek tarhlarının arasında yer almaktadır. Evler daha önce sahte Tudor tarzındaydı – siyah kirişli beyaz – ancak 2018’de bir Kadın hakları savunucusu  yeşil, mor ve beyaz renklendirdi.

2015 yılında yeniden boyanmadan önce evler
 

Evler yaşlarına göre iyi görünüyor; 1949’da yapılmış ve en son 2001’de restore edilmişlerdi. Bir model köyde bulabileceğiniz karmaşıklıktan yoksunlar Bekonscot’taki (renkler çarpıcı, çatılar özellikle parlak) ama yine de bunlardaki bir şey bize Disney’in Güzel ve Çirkin filmindeki animasyon Fransız köyünü hatırlatıyor.

Londra seyahatinizde güzel bir reels çekmek isterseniz kendinizi dev gibi gösterebileceğiniz bir yer olabilir. Tabii bu esnada parktaki sincapları rahatsız etmemeye özen göstermeliyiz.

Her çeşit ağacın gölgesinde kalan konumları, sanki özel ve gizli bir şey keşfetmişsiniz gibi hissettiriyor. Parkın ana yürüyüş yolunda olmasına rağmen, köşeyi döndüğünüzde dikkatinizi dağıtacak başka birçok şey var — bunların başında bir çeşme ve çocuk parkı geliyor — bu yüzden bu mütevazı konutları fark etmeden parkı geçmek zor olmayacaktır.

Güneşli bir günde kendinizi Vauxhall Park’ta bulursanız, Lavanta Bahçesi’ndeki birkaç metre ötedeki insan güneş saati de ziyaret etmeye değer. Ortadaki taşın üzerinde durun, güneş ve gölgeniz size saati söylemek için güçlerini birleştirecektir.

Vauxhall Model Village, keşfe çıkmak için yola çıkmaktan ziyade, kendinizi bölgede bulduğunuzda bırakmak için en iyi yerdir. Parıldayan St George Wharf Kulesi ve birkaç yüksek apartman bloğu tarafından gözden kaçırılan — Güney Batı trenleri, orta mesafedeki viyadüklerde hızla geçen banliyö yolcularıyla dolu.

Vauxhall Model Köyü’nü ziyaret etmek ücretsizdir ve şu tarihlerde açıktır: parkın açık olduğu saatler.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg