Akıştasın: Ünlü Abbey Road Stüdyolarını Ziyaret Etmek İçin Nadir Bir Şans

Yükleniyor...
svg

Ünlü Abbey Road Stüdyolarını Ziyaret Etmek İçin Nadir Bir Şans

Temmuz 12, 20242 dk okuma süresi


Abbey Road Studios'un önü
Abbey Road Studios’un Bir Günü’nü (ya da en azından birkaç saatini) izleyin. Resim: Varock ve Roll
 

Pink Floyd’dan Dark Side of the Moon. Massive Attack’tan Blue Lines. Başka ne? Ah evet, Beatles’ın Abbey Road’u. Hepsi NW8’deki efsanevi Abbey Road Studios’ta kaydedildi — bir sürü başka albüm, single ve film müziğiyle birlikte.

Dünyaca ünlü müzik stüdyolarına girebilmek için genellikle oldukça yetenekli bir müzisyen (veya Ed Sheeran) olmanız gerekir, ancak artık ‘Stories in Sound’ turları sayesinde Studio Two’ya adım atmak için eşsiz bir fırsat var.

2, 3 ve 4 Ağustos 2024′te müzik uzmanları Kevin Ryan ve Brian Kehew, şanslı konukları Stüdyo İki’ye götürüyor ve Shirley Bassey, Elton John gibi isimlerin burada gerçekleştirilen pek çok kayıt oturumuyla ilgili anekdotları ve gerçekleri aktarıyor. Ella Fitzgerald, Kate Bush, Oasis, Radiohead, Muse, Adele ve Stormzy. Her turda ayrıca bir yaylı çalgılar dörtlüsü, gitarist ve bir piyanistin canlı performansı yer alıyor; bu performans, Abbey Road Studios’un neredeyse 100 yıl öncesine dayanan hikayeli tarihini anımsatan popüler, klasik ve film müziklerinden oluşan bir film müziği çalıyor.

Üzerinde 'Abbey Road Film Medley' bulunan bir müzik parçası
Her turda bir yaylı çalgılar dörtlüsünden canlı bir performans yer alıyor. Resim: Abbey Road Studios
 

Ve şimdi uyarı geliyor: bu turlar ciddi miktarda paraya mal oluyor — 231 £’dan (veya erken biletler alanlar için 189 £’dan) bahsediyoruz, bu da bazı müzik festivalleri için harcayacağınızdan daha fazla. Ancak, 10 Ağustos’ta canlı yayınlanan bir tura kaydolabilirsiniz, ancak bu yine de size 21 £’a mal olacaktır.

Abbey Road Studios Presents: Stories in Sound 2, 3 ve 4 Ağustos 2024 (ek olarak 10 Ağustos canlı yayını)

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg