Akıştasın: Rengârenk Sayfalar ve Neşeli Şiirlerle Yemek Saati Şöleni: “Yemelik Şiirler” Raflarda!

Yükleniyor...
svg

Rengârenk Sayfalar ve Neşeli Şiirlerle Yemek Saati Şöleni: “Yemelik Şiirler” Raflarda!

Eylül 26, 20241 dk okuma süresi

Yemek saatlerini şenlendirecek yepyeni bir kitap! Farklı meyvelere ve sebzelere ilgi uyandıran neşeli dizeler, rengârenk sayfalar…

Üstelik, unutulmuş tatlardan çağdaş yemeklere uzanan bir yolculuk okuru bekliyor! Türlü yiyeceği bazen bir kültürel miras, bazen estetik bir deneyim olarak sunan bu çalışma, Anadolu’nun zengin mutfak kültüründen de besleniyor. Yöresel ürünlerden, tariflerin hikâyelerine kadar pek çok konuyu ele alan şiirler, uluslararası referanslar ile zenginleşiyor.

Peçete koleksiyonlarından menü koleksiyonlarına uzanan kaynaklar, bu alandaki kültürel birikimi vurguluyor. Akıllı sofralar, Matisse’den Şeker Ahmet Paşa’ya sanat eserlerindeki yiyecekler ise yemek kültürününuçsuz bucaksız alanına bir davetiye.

Çocukları Eğlenceli Şiirlerle Yemek Serüvenine Davet Edin: “Yemelik Şiirler” Raflarda!

Yemek saatleri artık çok daha keyifli ve yaratıcı olacak! Farklı yiyecekleri çocuklara sevdirmenin en tatlı yolunu sunan “Yemelik Şiirler”ile tanışın. Ilgım Veryeri Alaca’nın kaleme aldığı bu neşeli şiir kitabı, çocukları yeme-içme kültürüyle tanıştırıyor. Ayşe Deniz Şahin’in canlı ve sevimli çizimleriyle zenginleşen bu kitap, yemek saatlerini eğlenceli bir maceraya dönüştürüyor.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg