Akıştasın: Acı ve Sevgi Dolu Bir Yolculuk: Kalben’den “Akşamlarda”

Yükleniyor...
svg

Acı ve Sevgi Dolu Bir Yolculuk: Kalben’den “Akşamlarda”

Eylül 13, 20241 dk okuma süresi

Kalben’in yaşamı boyunca birçok zorlu kaza, hastalık ve yasın üstesinden gelen babasının, yine atlatması çok zor olan bir kanser
türünü yenmesinin ardından bu kez farklı bir nedenle aniden vefat etmesinin ardından söylemediği sözleri yeni şarkısı “Akşamlarda” dile getirmeye devam ediyor.

Söz ve müziği Kalben’e ait “Akşamlarda”nın düzenlemesi Genco Arı’ya üstlenmiş. Türkiye’nin yetenekli ve çok yönlü sanatçılarından Genco Arı ile “Kalp Hanım” albümünde “İçimde Sen”, “Hatıraların Gölgesi”, “Yağmurun Elleri” gibi birçok eserde birlikte çalışan Kalben’in ilk buluşması olan “Akşamlarda”yı dinleyiciyle buluşturdu. 2014’te yazdığı şarkının 2024’te yayınlanmasını “zamanda yolculuk” olarak değerlendiren sanatçı, yeni şarkısını ona zor ve mücadele ihtiyacı duyduğu zamanlarda kendilerini onun yanında hissettiren insanlara hediye ediyor.

Kalben, duygularını şu sözlerle ifade ediyor: “Akşamlarda, tüm zorluklara rağmen sevgi dolu bir yol yürümemde payı olan, koşulsuz, yargısız seven, sarılan tüm güzel insanlar için…”

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg