Akıştasın: Özgür Aydın’dan Blues-Rock Soslu “Küçük Tatlı Anlar”

Yükleniyor...
svg

Özgür Aydın’dan Blues-Rock Soslu “Küçük Tatlı Anlar”

Ağustos 15, 20242 dk okuma süresi

Blues-rock tarzının en önemli yerli isimlerinden Özgür Aydın, sekizinci albümü, “Perfect Small Times”ı, OnAir Music etiketiyle
yayınladı. Aydın’ın her albümü için geçerli olan ve üzerinde özellikle durduğu temayı, “Perfect Small Times”da, “küçük tatlı anlar” oluşturuyor. Modern insanın bitmek bilmeyen büyük beklentileri arasında kendini harcadığı içinde bulunduğumuz çağda, bu sebepten ötürü ufak ama insana kendini iyi hissettiren zamanları kaçırdığını belirten Özgür Aydın, albümle ilgili olarak şunları söylüyor: “Modern çağdaki an çeşitliliği ve bolluğu, tercih kabiliyetimizi hırpalarken diğer yandan tarihten günümüze aktarılmış yaşama sevincimiz bozguna uğramış gibi görünüyor. Yaşamlarında makro boyutta beklentiler ve hüsranlar ikilemine sıkışmış modern toplum insanı yaşama sevincini yitirmekle kalmayıp hayal etme refleksini de kaybetme riskiyle karşı karşıya kalmış gibi görünüyor.”

Hayatlarımızda daha önce de olduğu gibi küçük tatlı anların farkına varmak ve değerini bilmek, hayal etme gücümüzü ve daha güzeli yaşama umudumuzu yeniden yeşertecektir,” diyor. Blues’un farklı tonlarından oluşan sound’u ve yeni konseptiyle dinleyici karşısına çıkan Özgür Aydın’ın son albümü, beşi yeni, yedisi de daha önce bu konseptle uyuşan şarkıların remaster versiyonlarıyla yine bütünlüğünü koruyan bir çalışma olarak kayıtlara geçiyor.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg