Akıştasın: Moophy’den Elektronik Müziğe Yeni Bir Dokunuş: “Strangeness'”

Yükleniyor...
svg

Moophy’den Elektronik Müziğe Yeni Bir Dokunuş: “Strangeness'”

Ağustos 27, 20241 dk okuma süresi

DJ, prodüktör ve ses mühendisi Müfide Gençer Acar, nam-ı diğer Moophy yeni teklisi “Strangeness”ı dinleyicileriyle buluşturdu. Moopyh’nın geçtiğimiz yıl yayınladığı “Dreamer” şarkısının devamı niteliğindeki “Strangeness”, elektronik müziğin tüm köşe taşları etrafında gezinen bir parça olarak kayıtlara geçiyor.

2001 yılında Deep Dish’in İstanbul Maslak Venue’deki performansıyla müziğe başlayan Moophy, bu konseri dönüm noktası olarak nitelerken, o dönemle ilgili şunları söylüyor: “2001’de Deep Dish dinlediğim gün, elektronik müziğe duyduğum tutku başlamıştı. Hâlâ o günün heyecanını ve etrafımdaki coşkuyu hatırlıyorum.”

Profesyonel DJ’liğe 2009 yılında başlayan Moophy, FG Radio 93.8’in 2012 yılında düzenlediği “Movida Corona DJ Contest” yarışmasında ve “Beatport” ile “Pioneer DJ”in 2017’deki “The Big Break” yarışmasında finalistler arasına kalmayı başararak dikkatleri üzerine çekmişti. 2023 ilkbaharında ilk solo single’ı “Dreamer”ı yayınlayan “Moophy” şimdi de “Strangeness” adlı yeni teklisiyle pistlerin tozunu attırmaya hazırlanıyor.

Bu haber adada kalmaya devam etsin mi?

Kalsın0SonuçlarGitsin
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Aklında bir şey mi var?

Yorumları göster / Yorum yap

Cevap ver

Yan daireye geç
Yükleniyor...
svg