Yükleniyor...
svg

Hakkımızda

Zamanla, sanat ve kültür alanında daha büyük projelere imza atmak için ilham verici sanatçılar ve yaratıcı zihinlerle iş birliği yapmaya başladık. Bu projeler, basit bir blogun ötesinde, özel olarak tasarlanmış bir platformda yer almayı hak ediyordu. Böylece, Apartman No: 26, sanat ve kültürün dijital sahnesinde yeni bir ev oldu. Bugün, İstanbul – Londra – Berlin hattında; sanatın her alanında – resim, müzik, fotoğraf, sinema ve edebiyat – dünyanın en sıra dışı yaratıcı zihinleriyle çalışarak, yaratıcılığın dünyamıza kattığı olağanüstü etkileri kutlayan hikayeler anlatıyoruz.

 

Apartman No: 26 olarak misyonumuz, sanat kültür ekosisteminde yeni start-up’ların yaratılmasına mentörlük ederek destek olmak ve farklı topluluklardan gelen seslere yer vererek yaratıcı çeşitliliği artırmak. Bugüne kadar, 16 yıldır teknoloji ve dijital pazarlama ekosisteminin içerisinde yerli ve yabancı pek çok marka ve kurumla birlikte çalıştık ve yol boyunca birçok ödül kazandık. Ekip olarak bizi bir araya getiren; çeşitliliğin daha iyi fikirler doğurduğuna inanarak, yaş, ırk, coğrafya, cinsiyet veya yaşam tarzı fark etmeksizin geniş topluluklardan gelen hikayeler oldu.

 

Yaratıcılık hakkında beklenmedik bir hikayeniz mi var? Veya bizim bilmemiz gerektiğini düşündüğünüz bir projeniz mi var? O halde, sizden haber almak istiyoruz! Fikirlerinizi [email protected] adresine e-posta ile gönderebilirsiniz. Herkese geri dönüş yapamasak da, tüm başvuruları dikkatle okuduğumuza söz veriyoruz 🙂

Unutmayın, beklenmedik hikayeler arıyoruz. Herkesin anlattığı aynı türden hikayeleri değil, yaratıcılığın tanımını mümkün olduğunca genişleten ve her büyük fikrin arkasındaki karmaşık, büyülü yaratıcı sürece ışık tutan hikayeleri anlatmayı seviyoruz.

 

Künye

İmtiyaz Sahibi:

Webikondri İnternet Teknolojileri A.Ş.

Sorumlu Müdür:

Elif Şen

Genel Yayın Yönetmeni:

Osman Palabıyık

Görsel Yayın Yönetmeni:

İbrahim Doğan

Dijital Pazarlama:

Organikinsan 

Yazı işleri:

[email protected] 

Reklam:

[email protected]

svg